Ik wil u van harte uitnodigen op een van de voorstelling van mijn volgende operaproject, Albert Herring!

 

 

 


Hoe te bereiken?:
 
Koninklijk Conservatorium van Den Haag
Juliana van Stolberglaan 1
2595 CA Den Haag
 
Met de auto: volg de A12 richting Den Haag centrum, verlaat de snelweg aan afrit 2 (Centrum), meteen aan de lichten, aan uw rechter hand is het conservatorium.
Met de trein: neem de trein naar Den Haag Centraal (als u via Den Haag Hollands Spoor komt, moet u daar overstappen naar Den Haag Centraal. Directe aansluiting!) Van het Centraal station kan u tram 6 (richting Mariahoeve & Leidschendam) of tram 2 (richting: Leidsenhage), en bus no. 22 (richting: Leidschendam) nemen. De tram stopt vlak voor het conservatorium, halte "Ternoot" en de bus om de hoek!
Vanaf het centraal station kan u ook te voet gaan (10min).


Het Muziekgebouw aan het Ij
Piet Heinkade 1
1019 BR AMSTERDAM
 
Met de trein: trein naar Amsterdam Centraal. Vanaf het station 15min stappen.
 

Dutch National Opera Academy (voorheen De Nieuwe Opera Academie) biedt een intensieve twee jaar durende masteropleiding. Het doel van deze opleiding is om jonge talentvolle zangers een goede basis te geven in alle aspecten van het operavak en hen zo op te leiden tot hedendaagse operazangers.
Dutch National Opera Academy is een samenwerkingsverband tussen het Conservatorium van Amsterdam en het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Sinds 1999 is de artistieke leiding in handen van Alexander Oliver. De opleiding is na auditie ook toegankelijk voor zangers van buiten deze instellingen en heeft inmiddels een internationale status.

Dutch National Opera Academy